Assistance

Medical services

În România beneficiați gratuit de servciile medicale disponibile pentru cetățenii români asigurați. Cu toate acestea, aceste servicii nu sunt tocmai ușor de accesat. Noi te putem îndruma către un medic din localitatea în care te afli și putem traduce prin telefon discuția cu acesta.

Contact Telegram

Translation services

Partea cea mai dificilă în România pare să fie bariera lingvistică. Limba ucraineana nu se aseamănă deloc cu limba romănă. Însă, noi te putem ajuta dacă ai nevoie de un interpret sau ceva de tradus. Totodată, în secțiunea FAQs găsești pronunția în limba română a celor mai uzuale expresii.

Contact Telegram

Psychological counseling

Consilierea psihologică este sanatate pentru minte precum este hrana pentru corp. Este important să fim atenți la gândurile noastre, iar dacă simțim nevoia, sa discutăm cu un terapeut. Nu este un pas ușor de făcut însă colegii noștri psihologi, sunt pregătiți să te asculte. Întră pe canalul nostru de telegram și solicită-i unui admin în privat un contactul unui psiholog.

Contact Telegram

Jobs

Ai nevoie de sprijin cu găsirea unui loc de muncă în România? Noi suntem gata să te ajutăm. Banii câștigați în România nu vor fi impozitați la întroarcerea în Ucraina. Găsești de asemenea informații suplimentare despre modul în care poți obține în mod legal un venit în Romînia, în secțiunea FAQs.

Contact Telegram

Accommodation services

Chiar dacă în România există servicii gratuite de cazare pentru ucraineni, acestea nu au tot timpul condițiile adecvate. Așadar, indiferent unde te afli acum, dacă ai nevoie de o recomandare întreabă-ne pe canalul nostru de telegram.

Contact Telegram

Project financed by Care – a global confederation care that has been fighting for over 75 years against poverty and social injustice and is coordinated and implemented at the national level by the SERA Romania Foundation (a non-governmental, non-profit, private organization that has been active for 26 years in the field of protection of the child and the promotion of children’s rights in Romania) with the support of Care France and FONPC (Federation of Non-Governmental Organizations for Children)